Blog

Astanga és calligraphy jógatábor a Balatonfelvidéken – 2017. július19 – 23.

Jógatábor kezdőknek és haladóknak, astangásoknak és calligraphysoknak, a Balaton közelében, hegy-völgyes tájban, gyönyörű környezetben.

A tábor célja, hogy ráérezz a mindennapos energiaközpontú, könnyed, meditatív jógagyakorlásra.
Ha a környéken laksz vagy nyaralsz, bejöhetsz csak jógázni is.

Helyszín:
Nádasház, Köveskál, Városkút utca 15.

A szálláshelyről és a környékről: Eredeti formájában megtartott, gyönyörűen felújított nádfedeles parasztház. A tetőtérben 4 kényelmes, tiszta, vadonatúj 2, 3, 6 és 8 ágyas szoba, konyharész, 2 mosdó és zuhanyzó. A lenti konyhát használhatjuk nagyobb főzésekre. A kertben lehet sátrazni. Jógázni a hatalmas, rendezett, gyümölcsfás kertben, vagy a kert aljában lévő fapadlós kisházban fogunk. Az utca végén kezdődik a mező, az út felvezet a hegyre, az erdőbe. Biciklivel lejuthatunk a Balatonra vagy a szomszédos falvakba (Szentbékálla, Mindszentkálla, Kővágóőrs), a Salföldre. Autóval közel van Tapolca, Badacsony és Kapolcs is.

Program: 
9.00 gyakorlás: calligraphy jóga
10.00 gyakorlás: astanga jóga
11.30 délelőtti étkezés
12.00 pihenő, szabad program (strandolás, bicikizés, kirándulás)
17.00 workshop (energiaközpontú, könnyed jógagyakorlás, jógafilozófia stb.)
19.00 meleg vacsora, beszélgetés, filmnézés, tábortűz

Mit érdemes hozni? Kényelmes gyakorló ruhákat. Saját jógamatracodat, ha azon szeretnél gyakorolni, de lesznek astanga-matracok. Kiránduló ruhát, cipőt. Törölközőt, naptejet, kullancsriasztót. Fürdőruhát. Melegebb felsőt hűvös időre. Gumicsizmát, ha esősnek ígérkezik az időjárás. Hálózsákot, ha a szabad ég alatt vagy sátorban szeretnél aludni (ágynemű van a szálláson). Ha van kedved, hozd el kedvenc teádat, házi lekvárt vagy kencét.

A tábor ára: 32000 Ft/4 nap (szállás, oktatás, étkezés) gyakorlás ára nem bentlakóknak: 2000 Ft

Jelentkezés: a jobboldali oldalsávban az űrlapon, vagy e-mailben ( kérlek írd oda : "Anahita" ) az előleg befizetésével.
Előleg: 10000 Ft, amely befizethető személyesen vagy az alábbi bankszámlaszámra: Poroszlai Eszter Budapest Bank HU95-10103874-35012900-01002001 kérlek írd oda, hogy "jógatábor"

További információ: poroszlaieszter@gmail.com, 06302019462

Várok mindent korosztályt, kezdőket és haladókat, calligraphysokat és astangásokat is szeretettel!

Poroszlai Eszter
www.facebook.com/CalligraphyYogaHungary/ pest.aumjoga.hu/poroszlai-eszter/
www.masteryang.com.au/calligraphy-yoga/