Blog

Családállítás Németh Csabával – 2018. Március 25.

2018. március 25., 9:00–18:00

Láttad-e már kívülről a mélységeidet, a részeidet, amelyekből felépülsz, a kapcsolatodat a külvilágoddal és a belvilágoddal?

Néztél-e már önmagad szemébe? Ölelted-e már a belső gyermekedet, ikredet, félelmedet, szépségeidet, erődet, fájdalmaidat?

Fel tudod-e adni a kontrollodat? Fel tudod-e adni az elméd által felépített ítélkezésedet, koncepcióidat önmagadról? És megélni a Lelked igazságát?

Erre a tapasztalásra hívlak. Lépj egyet szándék és elvárások nélkül önmagad felé, és lépjünk egyet hátra, és hagyjuk a lelki szellemi erőket megnyilvánulni, szeretni, és gyógyítani úgy, ahogy vannak.

Bert Hellinger, 2015 júniusa: “A hagyományos családállításnak vége van. Már más szintre vittek az Erők, és mi átadtuk magunkat nekik.”

Várlak Szeretettel 9 órától
Németh Csaba

Jelentkezés: jobb oldalt az űrlapon vagy a nemethcs@gmail.com e-mail címen, telefonszámmal (megjelölve azt is, hogy Állítási vagy Segítői céllal jössz), vagy a 70/ 320-59-55 –ös telefonon.

Németh Csaba akkreditált Családállítói végzettséget szerzett 2009-ben és azóta tart Család- és Személyiségállításokat az Anahita Jóga- és Szellemi Központban, egy évig tanult személyiségpszichológiát, majd Személyiségállítás-módszertant. közel 900 családállítást vezetett.ThetaHealing© konzulens, Coach