Blog

Csípőnyitó vinyasza flow

Ezen az órán a csípő mobilitásának helyreállítása, a csípő körüli izmok megerősítése, nyújtása, valamint a medencét alkotó csontok helyzetének helyreállítása az elsődleges szempont.

A csípő nem megfelelő helyzete (pl. ülőmunka) sok esetben okozhat háti, nyaki problémákat, továbbá kihat a teljes gerincre, a térdekre és a bokákra is. Ezzel szemben a rugalmas csípő enyhíti a hátfájdalmakat, javítja a tartást és a járást is, valamint helyreállítja a vérkeringést a lábakban.

Az óra a vinyasa flow dinamizmusát követve, a gyakorlók aktuális állapotához, igényeihez igazodva, fokozatosan jut el az intenzív csípőnyitó ászanákig.

Energetikai szempontból az egész óra fókuszában a szakrális kettes csakra áll, a kreativitás, alkotó erők és nemiség energiaközpontja. A szakrális csakrán át lépünk kapcsolatba a természet és lényegünk egészét átszövő megtermékenyítő és a befogadó energiákkal.

Mindamellett, hogy a csípő területével dolgozunk, a belső felismerések megélése és megértése felé fordítjuk a figyelmet; megindítjuk az energiák és emóciók áramlását, elérve ezzel a harmonikus kapcsolódást önmagunkhoz és a világhoz.


Csípőnyitó vinyasza flow Órák

Szerda
19:15-20:45Szakácsi RenátaNap Terem aum27aum27aum27