Blog

Gourmet élményvacsora – svédasztalos / nyers vegán – 2018. Március 3.

2018. március 3., 17:00–20:00

Szeretettel meghívunk egy rendkívüli, tavaszköszöntő, svédasztalos nyers vegán élményvacsorára a Budapest szívében található Anahitába. Az exkluzív ínyenc esten felejthetetlen ízharmóniájú éltető, növényi ételekkel várunk.

Különleges ízek, kifinomult gasztronómia - Ünnepi, jógikus hangulatban tálalva. A tízenkétfogásos menüben az elmúlt évek legkedveltebb gourmet nyers vegán ételei lesznek.

Ételeink glutén - és laktózmentesek, vegán alapanyagokból, hőkezelés nélkül készülnek.

A tervezett menü:

Káposztás ropogós
Tormás céklakrém
Fűszeres diógolyó
Szivárvány zöldség spagetti
Aszaltparadicsomos zödségragu
Töltött káposzta
Székelykáposzta
Tejföl
Illatos lenmagkenyér csírákkal
Tejberizs aszaltgyümölcsökkel
Nagyoncsokitorta
Flódni

Az ételeket Varga István nyers séf alkotja.
Részvételi díj 5990.- Ft
(A vacsora díját beszámítjuk az István által szervezett "Húsvéti önismereti, nyersételes hétvége" részvételi díjába.
Részletek itt: https://www.facebook.com/events/2068989353338382/ )
Jelentkezési határidő: 2018. 02.28. 20h

A vacsora időpontja: 2018. március 3. szombat, 17.00 - 20.00
Helyszín: Anahita

Mi lenne, ha új ízeket ismernél meg?

ELVITELRE IS KÉRHETED, előzetes rendeléssel 4990 forintért.
2 főételt és 3 deszertet tartalmaz. (ELŐRE VÁLASZTHATÓ! )
Dobozokat kérlek hozz magaddal!!!!

HA NEM REGISZTRÁLSZ ELŐRE február 28. csütörtök 20 óráig, akkor a 7990.-Ft/fő (Kizárólag a szabad kapacitás erejéig!!!)

Jelentkezés, bővebb információ:

Jelentkezés és bővebb információ:
Varga István
06308486760
nyersvalosag@gmail.com

Várunk szeretettel!

Kovács Dóri élménybeszámolója a nyers vegán vacsoráról:
https://youtu.be/gHj7LmZ5ep0

Recept videókat itt találod:
https://www.youtube.com/channel/UCumfkmgil9qyk6dfcuOuqAw?sub_confirmation=1