Blog

Minden jó – Jó minden! – Golden Mother – 2018. Március 18.

2018. március 18., 10:00–17:00

Minden jó - Jó minden! Intenzív együtt lét Mártival, Golden Mother

Ezek az együtt -létek intenzív napok,ahol egyéni és csoportos formában is foglalkozunk az adott témával. Mindenkinél végigjárjuk a felmerülő problémákat. Lesznek vezetett meditációk, megosztások, egyéni feladatok megbeszélése ...intim csoportok közvetlen kapcsolódás az otthonomban...

Ezen a napon az anya archetípusával dolgozunk. Az anya archetípusa a gyökércsakrához tartozik. Ennek a csakrának a negatív archetípusa az áldozat, a pozitív archetípusa az anya. Ez gondoskodó, tápláló, védő, biztonságot adó minőség. Jelenléte alapvető önmagunkkal vagy az élettel kapcsolatban. Ha ezzel az archetípussal való kapcsolódásunk sérült valójában az élet, amit élünk kizárt, hogy teljes legyen és szeretettel teli. Az anya archetípus sérülhet az édesanyánkkal való kapcsolatunk miatt, ami már akár egy sokkal hosszabb genetikai mintázat tükre is lehet. Ezért édesanyánkkal való belső munka nagyon lényeges. Ha ez az archetípus gyógyult, akkor saját anyai részünk is az. Vagyis mikor életet adunk, akkor szeretetet adunk, gondoskodást és táplálást. Nem áldozatként vagyunk jelen a szülőszobán, vagy a napi kapcsolatunkban a saját gyerekünkkel. Addig viszont, rengeteg újjászületést látván a nők nagy része bűntudatból kapcsolódik gyermekéhez, és szeretné a tökéletes anyának megélnie magát. De tudjuk, hogy tökéletes anya nincs, nem létezik. Elég jó anya van. Addig, amíg ez a részünk traumatizált, addig a női archetípusok közül a legtöbbet ebben a minőségben vagyunk, és képtelenek vagyunk feloldódni , nőként megélni a szexualitásunkat, a testünk gyönyörét, valójában az életet, azt a szabad és felszabadult nőt, akik valójában vagyunk.
Foglalkozunk a saját belső gyermekünkkel, a saját gyermekeinkkel való viszonyunkkal és természetesen édesanyánkkal. Meggyógyítjuk saját anyaságunkat, újraszüljük gyermekeinket, és befejezzük az áldozat vagyok és mártír negatív archetípusának működtetését. Az élethez kapcsolódunk, saját belső magunkhoz, ami boldogságot és teljesség érzését hozza meg.

Helyszín: Budaörs, Szabadság út 333.
Ára : 20.000.- Ft
Max. létszám 20 fő

Tartja: Szilasi Márti