Blog

Önmegvalósítás Generációs Különbséggel-Interaktív motivációs est – 2018. május 5.

2018. május 5., 18:00–20:30

Önmegvalósítás Generációs Különbséggel

* Interaktív motivációs est és nyers vegán, laktóz-, gluténmentes kóstolóvacsora *

Szeretettel meghívunk egy rendkívüli MOTIVÁCIÓS előadással egybekötött svédasztalos nyers vegán KÓSTOLÓVACSORÁRA a Budapest szívében található Anahitába. Az Exkluzív estén két különböző korosztály nézőpontjából mutatjuk be az ÖN- és ÁLOMMEGVALÓSÍTÁS gyakorlati művészetét.

Elméletek helyett valódi történeteket ismerhetsz Varga István nyers séf, gasztrofilozófustól és Gürtler Gábor fotós, videós vloggertől. Mindezt megspékeljük egy felejthetetlen ízharmóniájú glutén- és laktózmentes svédasztalos nyers vegán kóstolóvacsorával.

A létszám limitált, ezért a programon és a vacsorán ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL tudsz részt venni, így biztosíthatod a helyed!

Regisztrálni május 4. csütörtök délig lehet itt: nyerskihivas@gmail.com vagy 06 30 699 4015
Részletek lentebb!

Hiszünk benne, hogy a táplálkozásunk fantasztikus módon járul hozzá ahhoz, hogy előre haladjunk az önmegvalósításban. Nem csak beszélünk arról, hogyan hat a táplálkozás testi, érzelmi és tudati szinten, hanem rendkívüli ételcsodákkal is készülünk. Megismerheted az István és Gábor által preferált élő, növényi táplálékok elképesztően csodás világát.

Az előadás után közösen fogyasztjuk el a Varga István által alkotott exkluzív ételeket.

A következő ételeket kóstolhatod meg: Fűszeres diógolyó, Lenmagkenyér, Füstölt "sajt" krém, Oregánós, aszaltparadicsomos kence, Nagyoncsoki-golyó és egyéb finomságok!!

Az előadás során beszélgetünk arról:

- Hogyan valósítsuk meg az álmainkat és legyünk önazonosak huszonévesen és közel a negyvenhez?

- Mennyire bátran áll bele a saját életébe, céljai elérésébe egy sokat tapasztalt felnőtt férfi és egy szárnyait bontogató fiatalember?

- Milyen akadályokkal, feladatokkal néznek szembe és hogyan oldják meg azokat? Mi hajtja őket?

- Hogyan váltak saját életük hősévé?

A generációs különbségekből kiindulva keressük a hasonlóságokat! Bemutatjuk az együttműködés erejét és a Delfin stratégiát! Két izgalmas, olykor megmosolyogtató, máskor könnyeket a szemünkbe csaló életutat ismerhettek meg. A személyes történeteken keresztül olyan hasznos, gyakorlati tanácsokat hallhattok, amelyet saját álmaitok elérésében alkalmazhattok. Nincsenek tabuk, bármiről kérdezhettek!

A motivációs, lelkesítő esten reményeink szerint olyan élményt nyújtunk, amely lendületet ad Nektek, hogy belevágjatok, vagy épp folytassátok a saját céljaitok megvalósítását, cselekvésre ösztönöznek, vagy épp átlendítenek saját utatok nehezebb időszakain.

Az est moderátora: Magyarosi Marianna.

Hozzájárulás:

3000 Ft/fő, amely tartalmazza az előadáson és kóstolóvacsorán való részvételt

Párban 2500 ft/fő, amely tartalmazza az előadáson és kóstolóvacsorán való részvételt

Kérünk, segíts bennünket azzal, hogy jelzed részvételi szándékodat e-mailben , vagy telefonon, hogy tudjuk hány főre számíthatunk.

Regisztráció: május 4. csütörtök délig - nyerskihivas@gmail.com vagy 06 30 699 4015

Istvánről bővebben:

Nyers vegán séf és gasztrofilozófus, a táplálás művésze, a Nyers Kihívás és Nyers Nyaralás életre hívója. Éveken át volt az ország legnagyobb nyersételes éttermének konyhafőnöke, ma pedig már a saját útját járva itthon és külföldön tart nyers vegán kóstoló, valamint gourmet élményvacsorákat, ahol valódi ételcsodákkal kápráztatja el vendégeit. Száz százalékban növényi alapanyagokból, laktóz- és gluténmentesen alkot például csoki tortát, tejberizst, töltött káposztát és milánói spagettit.

István, avagy a Nyers Séf YouTube csatornáját receptvideókkal itt találod:
https://www.youtube.com/channel/UCumfkmgil9qyk6dfcuOuqAw?sub_confirmation=1

Gáborról bővebben:

A 22 éves ifjú titánja dolgozott már az ENSZ-ben, évekig élt Bécsben, most pedig fotós, videós vloggerként az inspirálja, hogy fotóival, filmjeivel és életével másokat is inspiráljon, tettre buzdítsaki Rajong az életért, szenvedélye a felfedezés.

Gábor fotóit itt találjátok: https://www.gaborgurtler.com/

Youtube csatornáját itt érhetitek el: https://www.youtube.com/c…/UCBANBlOvSQuosCS8ppIQHxQ/featured