Blog

Újjászületés ( rebirthing ) transzlégzéssel – Szilasi Mártival – 2017. augusztus 27.

2017. augusztus 27., 10:00–17:00

A transzlégzés segítségével oldjuk a születés nyolc mátrixában lévő blokkokat.

Merjél nagyot álmodni! Nagyon jó lehetőség a csoport erejével megtámogatva megengedni az energiák áramlását, a minták gyógyítását a folyamatos légzésen keresztül. A transzlégzés intenzitása utat enged a módosult tudatállapot mélyebb lehetőségeinek a kihasználására, a problémák feldolgozására.

Dolgozni fogunk a születés 7 szakaszán.
Az első szakaszban a Földdel,Istennel,a fizikai testtel való kapcsolatunkat tisztítjuk,minden olyan blokkon dolgozunk ami az emberi létezésünk félelmeiből adódik,beszélünk az igéretünről Istennek,megnézzük mit vállaltunk erre az életre.

A második szakaszban,dns aktiválás lesz,petesejt,himivarsejt szinten,családi generációs mintákat tisztitunk,szerelemben való fogantatás új mintáját éljük át.
Aztán a harmadik szakaszban,az ikertörténetekkel dolgozunk( Plüss mackót vagy nyulat hozzatok),dolgozunk a méhben tapasztalt érzésekkel,anya apa félelmeivel,a külvilágból érkező hatásokkal,ellentétes neműnek várás kérdésével,dns tisztitás,ha ikerrel volt eggyé olvadás sejt szinten.

A negyedi szakaszban a döntésekről lesz szó,azok nehézségiről,a saját ritmusunkról,annak beállitásáról,ez a második igen szakasza.
Az ötödik szakasz,a szabadulás szakasza ,át a csatornán,az itt lévő blokkok oldása,testnedvektől való undor oldása,orgazmusra való képességen dolgozunk,az örömön,az elakadásainkon az életben,fóbiákon,pánik érzésen.

A hatodik szakasz a szabadság szakasza,saját erőről lesz szó,azzal való kapcsolatról,placenta meditáció,lesz szó a pénz csakráról,a pénzhez való viszonyról,a hetedik szakasz pedig a táplálás.

Tartja: Szilasi Márti

Ára: 25.000 Ft